Natuur en wild op de Veluwe

Niets is lekkerder dan de natuur in met uw partner of gezin. Fiets- wandeltochten maken, of misschien wel een bosrit te paard of met paard en wagen. Of wilt u herten, zwijnen of reeën spotten? De omgeving van Vaassen is één en al natuurschoon. Het maakt niet uit in welk seizoen u komt want ieder seizoen heeft zijn eigen charme. De natuur rondom Vakantiepark De Bosrand ziet er iedere periode namelijk compleet anders uit.

Rondwandelingen

Vanuit uw appartement of bungalow loopt of fiets u zo de natuur in. Dat kan uiteraard op eigen houtje. Maar u kunt ook putten uit de drie mooie rondwandelingen van 6 tot 7 kilometer die wij hebben uitgestippeld. Dat is ongeveer 1,5 uur wandelen per route.

De kans dat u op uw wandelingen groot wild tegenkomt is aanwezig. De grootste kans hierop is echter bij schemering of in de vroege ochtend. Wij kunnen u wildobservatieposten wijzen.

Natuurgebieden

Wilt u op stap met paarden? Voor bosritten, rijlessen, huifkarrentochten etc. kunt u terecht bij Paardensportcentrum ‘De Cannenburgh’ (2 km) of Stalhouderij Het Zwarte Paard (7 km).

Nu alvast genieten

Ik wil meer weten

Bel me terug

Vragen of direct reserveren? Bel ons nu via 0578 57 13 43