Faciliteiten Vakantiepark de Bosrand

In de nabije omgeving van De Bosrand is veel te zien, te doen en te genieten. Maar ook op het park is er zowel voor u als voor uw kinderen genoeg te beleven. Ontspannen een kopje koffie op het terras, eet een heerlijke pannenkoek in ons nieuwe Pannenkoekenhuis De Boskabouter, haal een heerlijk frietje bij ons Friethuys De Bosrand. Spelen in de speeltuin of voetballen op het voetbalveld; op het park is er voor ieder wat wils. Alle faciliteiten bevinden zich op steenworpafstand van elkaar: wel zo gemakkelijk en veilig. Daarnaast zit Zwembad De Koekoek op slechts 1,1 km afstand. De Bosrand, het leukste vakantiepark op de Veluwe.

Ontdek de faciliteiten

Eten en Drinken op Vakantiepark de Bosrand

Kom gezellig pannenkoeken eten of bestel lekkere snacks. Voor ieder wat wils!

Eten en drinken

Luxere ontbijtservice - Ontbijt bijna op bed

Voor speciale gelegenheden (of gewoon omdat u daar zin in heeft) is er de ontbijtservice van Eethuis Eekterzicht. Vanaf 8:30 kunnen zij de door u verlangde ontbijtjes bezorgen; met bloemen, champagne, bonbons. Verzint u het maar, alles is mogelijk. Op de site kunt u meer informatie en tarieven vinden.

Buitenspeeltuin

Buitenspeeltuin

Vakantiepark De Bosrand is kleinschalig waardoor kinderen vrij en veilig buiten kunnen spelen.

Ontdek de buitenspeeltuin

Zwembad de Koekoek

Zwembad de Koekoek

Zwembad De Koekoek is in 2014 nog verkozen tot beste zwembad van Nederland en ligt op slechts 1,1 km afstand van ons park.

In verband met de huidige maatregelen rondom Corona dient u uw kaartjes online te reserveren op www.dekoekoek.nl

Vragen over de Bosrand

Vragen over de Bosrand

Heb je vragen over onze faciliteiten? Of over vakantiepark de Bosrand? Neem dan contact met ons op en wij helpen je graag verder.

Neem contact op