Faciliteiten Vakantiepark de Bosrand

In de nabije omgeving van De Bosrand is veel te zien, te doen en te genieten. Maar ook op het park is er zowel voor u als voor uw kinderen genoeg te beleven. Ontspannen een kopje koffie op het terras, of eet een heerlijke pannenkoek in ons Pannenkoekenhuis De Boskabouter. Spelen in de speeltuin of voetballen op het voetbalveld; op het park is er voor ieder wat wils. Alle faciliteiten bevinden zich op steenworpafstand van elkaar: wel zo gemakkelijk en veilig. Daarnaast zit Zwembad De Koekoek op slechts 1,1 km afstand. De Bosrand, het leukste vakantiepark op de Veluwe.

Ontdek de faciliteiten

Eten en Drinken op Vakantiepark de Bosrand

Kom gezellig pannenkoeken eten of bestel lekkere snacks. Voor ieder wat wils!

Eten en drinken

Fietsverhuur

Ontdek de prachtige omgeving van de Veluwe op de fiets tijdens uw verblijf op ons vakantiepark. Wij bieden fietsverhuur aan voor het hele gezin. Vanaf vakantiepark de Bosrand zijn er gratis fietsroutes beschikbaar.

Prijzen fietsverhuur:

Dag€12,50
Weekend€25,00
Midweek€35,00
Week€60,00

 

 

 

 

Ontbijtservice

Van maandag t/m zaterdag en in de vakanties elke dag, bakken wij verse broodjes in eigen keuken. Een dag van te voren kunt u uw bestelling doorgeven bij de receptie of via de Bosrand-app. De dag erna zijn de broodjes vanaf 09.00 uur af te halen.

Het assortiment:

  • Witte pistolets
  • Bruine pistolets
  • Roomboter-croissants
Nico's speelkelder

Nico's speelkelder

Ook bij slecht weer kunnen de kinderen zich prima vermaken in Nico's speelkelder. Voor jong en oud is hier genoeg te beleven.

Nico's speelkelder

Buitenspeeltuin

Buitenspeeltuin

Vakantiepark De Bosrand is kleinschalig waardoor kinderen vrij en veilig buiten kunnen spelen.

Ontdek de buitenspeeltuin

Kinderboerderij

Kom een kijkje nemen op onze kinderboerderij! Kinderen kunnen hier op een leuke en speelse manier kennismaken met onze dieren. Onze dieren zijn kindvriendelijk en staan altijd klaar om geknuffeld of geaaid te worden.

Laadpaal

Op onze centrale parkeerplaats is een laadpaal aanwezig met twee oplaadpunten.

Vragen over de Bosrand

Vragen over de Bosrand

Heb je vragen over onze faciliteiten? Of over vakantiepark de Bosrand? Neem dan contact met ons op en wij helpen je graag verder.

Neem contact op