Groepsaccomodatie op de Veluwe

Heerlijk op vakantie met een grote groep? Vakantiepark de Bosrand biedt een legio aan mogelijkheden!

Groepsaccomodatie op de Veluwe

Gaat u op pad met een grote(re) groep? Dan bent u bij Vakantiepark de Bosrand aan het juiste adres. Alhoewel onze vakantie appartementen en bungalows geschikt zijn voor groepen van 1 tot 6 personen zijn onze appartementen heel goed met elkaar te combineren! Huur bijvoorbeeld een 2 persoons appartement in combinatie met een 6 persoons appartement. Deze appartementen zijn boven elkaar gelegen, waardoor u een geweldige vakantie met elkaar kunt hebben. U geniet dan zelfs van extra luxe, doordat de appartementen beide over een eigen voordeur en voorzieningen als badkamer en toilet beschikken. Komt u met een nog grotere groep? Informeer dan naar de mogelijkheden om meer geschakelde appartementen bij elkaar te huren!

Pannenkoekenhuis de Boskabouter voor groepen

Ons pannenkoekenhuis is zeer geschikt voor een gezellig samenzijn met uw familie of vriendengroep. Het restaurant beschikt over 150 zitplekken binnen en ruim 100 zitplekken buiten. Wij kunnen gemakkelijk een gedeelte van het restaurant of terras voor u reserveren zodat u met uw groep ultiem kunt genieten van onze Veluwse gastvrijheid. Onze held Nico de Boskabouter komt misschien ook wel even langs om de kids een high five te geven en met ze te dansen!

Buitenspeeltuin

Buitenspeeltuin

Vakantiepark De Bosrand is kleinschalig waardoor kinderen vrij en veilig buiten kunnen spelen.

Ontdek de buitenspeeltuin

Zwembad de Koekoek

Zwembad de Koekoek

Zwembad De Koekoek is in 2014 nog verkozen tot beste zwembad van Nederland en ligt op slechts 1,1 km afstand van ons park.

Kijk op www.dekoekoek.nl

Blijf altijd up-to-date

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang exclusieve aanbiedingen.