Omgeving

Hoe goed u het ook heeft op De Bosrand, u wilt natuurlijk ook genieten van de omgeving. In Vaassen en omgeving kan dat op allerlei manieren. U zit immers midden op de Veluwe! Vanuit Vakantiepark De Bosrand zijn er verschillende fiets- en wandelroutes waar u tot rust kunt komen in de Veluwse bossen of op de bekende heidevelden. Uw fiets hoeft niet mee, die kunt u van ons huren. Daarnaast kunt u kiezen voor actievere tijdsbesteding. Uiteraard is er voor kinderen ook genoeg te doen en te beleven.

Op pad met kinderen

 

Culinair en cultuur

 

Actief en sportief

 

Natuur en wild

 

In Vaassen: 3 sterren

Altijd eens op niveau willen dineren? Nederland kent in 2017 drie driesterrenrestaurants. Deze bevinden zich in de nabije omgeving van De Bosrand: De Librije in Zwolle én de toevoeging aan de Nederlandse culinaire crème de la crème: De Leest in ‘ons’ Vaassen!

Dit maakt Vakantiepark De Bosrand de ideale uitvalslocatie op de Veluwe om uit te buiken na heerlijk gedineerd te hebben. Wij hebben een groot aantal mogelijke activiteiten in de (nabije) omgeving voor u op een rij gezet. De uitstapjes zijn onderverdeeld in categorieën, dit betekent uiteraard niet dat u bijvoorbeeld met kinderen niets kunt ondernemen uit een andere categorie.

Vragen of direct reserveren? Bel ons nu via 0578 57 13 43