Faciliteiten voor Kinderen

Vakantiepark De Bosrand is kleinschalig waardoor kinderen vrij en veilig buiten kunnen spelen. Op de weggetjes in het park wordt stapvoets gereden. Ook is de speeltuin, vlakbij de receptie, omringd met hekken. In de speeltuin is ruimte om in het zand te spelen, met of zonder de speeltuinwaterpomp. Er is een klimtoestel met glijbaan, trampoline, een schommel en tafeltennistafel.

De Vogelnestschommel is ook voor mindervalide kinderen geschikt. Dankzij de belangeloze medewerking van velen is geld ingezameld om de schommel te realiseren. Hij is ‘ingeschommeld’ door Sam die daar zichtbaar van genoot!

Op het trapveldje wordt vaak gevoetbald. Parallel aan het veldje loopt een kabelbaan waar twee kinderen tegelijk op kunnen zitten. Veilig en spectaculair voor de allerkleinsten; en stiekem ook voor grotere kinderen.

Momenteel zijn wij hard aan het werk om ons voormalige zwembad om te toveren tot binnenspeeltuin. Medio februari verwachten wij deze klaar te hebben, zodat er ook met slecht weer lekker gespeeld kan worden!

Vragen of direct reserveren? Bel ons nu via 0578 57 13 43