Omgeving

Hoe goed u het ook heeft op De Bosrand, u wilt natuurlijk ook genieten van de omgeving. In Vaassen en omgeving kan dat op allerlei manieren. U zit immers in een vakantiepark midden op de Veluwe! Vanuit Vakantiepark De Bosrand zijn er verschillende fiets- en wandelroutes waar u tot rust kunt komen in de Veluwse bossen of op de bekende heidevelden. Uw fiets hoeft niet mee, die kunt u van ons huren. Daarnaast kunt u kiezen voor actievere tijdsbesteding. Uiteraard is er voor kinderen ook genoeg te doen en te beleven.

Natuur en wild

Natuur en wild

Niets is lekkerder dan de natuur in met uw partner of gezin. Fiets- wandeltochten maken, of misschien wel een bosrit te paard of met paard en wagen. Of wilt u herten, zwijnen of reeën spotten? De omgeving van Vaassen is één en al natuurschoon. Het maakt niet uit in welk seizoen u komt want ieder seizoen heeft zijn eigen charme. De natuur rondom Vakantiepark De Bosrand ziet er iedere periode namelijk compleet anders uit.

Actief en sportief

Actief en sportief

Bent u graag actief bezig tijdens uw vakantie, weekendje weg of bedrijfsuitje? Op het park kunt u sportief aan de slag. Maar ook in de omgeving van Vakantiepark De Bosrand kunt u sporten of échte adrenalinekicks ervaren.