Vragen of meteen reserveren? Bel 0578 57 13 43 Gratis WIFI!

Zomervakantie op de Veluwe

De zomer is alweer in aantocht! Tijd om uw zomervakantie te gaan boeken. Geniet van uw ideale zomervakantie middenin de natuur bij Vakantiepark De Bosrand op de Veluwe in een luxe appartement of bungalow! De zomervakantie is het vakantieseizoen bij uitstek. Door onze centrale ligging op de Veluwe kunt u hier volop genieten van de rust en bent u op steenworp afstand verwijderd van de bruisende steden als Apeldoorn, Deventer en Zwolle.

Wij bieden u luxe bungalows met 2, 3 of 4 slaapkamers en appartementen voorzien van 1 slaapkamer of 3 slaapkamers. Allen beschikken over eencompleet ingerichte keuken, flatscreen televisie, terras, separaat toilet en draadloos internet.

Ons vakantiepark biedt u tal van faciliteiten voor jong en oud zodat u kunt genieten van een welverdiende vakantie op de Veluwe bij Vakantiepark De Bosrand. Voor de kinderen is er een grote speeltuin en een overdekt binnenzwembad. Bekijkt u ook eens de beoordelingen over ons vakantiepark op Zoover. De medewerkers van vakantiepark de Bosrand staan voor u klaar en laten u genieten van een zorgeloze zomervakantie op de Veluwe.

Reserveer nu met korting!

Bij ons in de buurt: