Vragen of meteen reserveren? Bel 0578 57 13 43 Gratis WIFI!

Weekendje weg

Geniet van een weekendje weg op de Veluwe in een bosrijke omgeving en kom als herboren terug. Vakantiepark de Bosrand ligt in een natuurrijke omgeving bij het gezellige dorpje Vaassen.
De omgeving biedt u tal van mogelijkheden voor een leuk dagje uit en door de centrale ligging bent u zo in één van de bruisende steden zoals Apeldoorn, Zwolle of Deventer. Ons vakantiepark is kindvriendelijk ingericht en voorzien van een speeltuin met diverse toestellen en een overdekt zwembad.
Uiteraard leent de natuurrijke omgeving, waarin Vakantiepark de Bosrand zich bevindt, u voor veel wandel en fietsplezier. Op ons vakantiepark zijn fietsen te huur, zodat u onbekommerd van een heerlijke fietstocht op de Veluwe kunt genieten.
Wilt u uw huisdier niet missen, ook hier hebben wij aan gedacht. In enkele appartementen en bungalows is het toegestaan uw huisdier mee te nemen. Bij online reserveren verzoeken wij u dit aan te geven bij de “extra service” onderaan.

Reserveer nu een weekendje weg bij Vakantiepark de Bosrand via ons online reserveringssysteem of neem telefonisch contact met ons op.
Liever teruggebeld worden? Ook dat kan via onze terugbelservice.

Een ontspannen weekendje weg op de Veluwe, daarvoor gaat u naar Vakantiepark de Bosrand.