Vragen of meteen reserveren? Bel 0578 57 13 43 Gratis WIFI!

Wandelen op de Veluwe

Als u van wandelen houdt is de Veluwe the place to be. Met uw partner of gezin kunt u wandeltochten maken door verschillende landschappen. Misschien dacht u dat de Veluwe alleen bestond uit bos en heidevelden? Niets is minder waar. De diversiteit aan landschappen op de Veluwe is uniek in Nederland. Wandelen op de Veluwe doet u in dennenbossen, loofbossen, jeneverbesbossen, gemengde bossen, heidevelden, over zandverstuivingen, langs vennen, plassen. Zo kunt u overal even stilstaan en genieten van de rust en uitgestrekte natuur.

Naast de variëteit aan flora en landschappen is de fauna in het gebied afwisselend. U komt dieren tegen die u nergens in Nederland tegenkomt. Zeker als u uit de Randstad komt een mooie ervaring. Zo kunt u tijdens uw wandeltochten stoppen bij wildobservatieposten, of misschien komt u wel zomaar een hert tegen!

Vakantiepark De Bosrand ligt midden op de Veluwe en is daarmee de ideale plek om te verblijven als u wilt genieten in de natuur. Wandelen op de Veluwe: vanuit uw appartement of bungalow loopt u zo de natuur in! Wij hebben een aantal rondwandelroutes uitgestippeld zodat uw wandeling weer eindigt op het park. Wandelen op de Veluwe

Uiteraard kunt u vanaf Vakantiepark De Bosrand ook het dorp in lopen, culturele of culinaire uitstapjes maken, sportieve activiteiten gaan doen of activiteiten met kinderen ondernemen. Fietsen kan natuurlijk ook. Als u deze niet van huis mee wilt nemen kunt u ze bij ons huren.