Vakantiepark op de Veluwe

Comfortabele accommodatie
Op Vakantiepark de Bosrand kies je tussenappartementen en bungalows uitgerust met alle mogelijke comfort voor een zorgeloos verblijf. Je hebt de keuze tussen appartementen voor twee en zes personen. De comfortabele bungalows zijn geschikt voor vier, zes of acht personen en zijn uitgerust met een complete keuken, zithoek en ruime slaapkamer(s). Lekkerbekken kunnen er voor hun lunch en diner terecht in de stemmige brasserie. Bij goed weer is het dubbel genieten op het grote terras met een uniek panorama over het park. De Bosrand werkt uitsluitend met dagverse streekproducten en heeft zelfs een handige meeneemservice.

Comfortabele accommodatie
Op Vakantiepark de Bosrand kies je tussen vakantieappartementen en bungalows uitgerust met alle mogelijke comfort voor een zorgeloos verblijf. Je hebt de keuze tussen appartementen voor twee, vier en zes personen. De comfortabele bungalows zijn geschikt voor vier, zes of acht personen en zijn uitgerust met een complete keuken, zithoek en ruime slaapkamer(s). Lekkerbekken kunnen er voor hun lunch en diner terecht in de stemmige brasserie. Bij goed weer is het dubbel genieten op het grote terras met een uniek panorama over het park. De Bosrand werkt uitsluitend met dagverse streekproducten en heeft zelfs een handige meeneemservice.

Natuurwandelingen en fietstochten
De Bosrand is de gedroomde startplaats voor diverse natuurwandelingen en fietstochten langs uitstekend onderhouden en goed bewegwijzerde wandel- en fietsroutes. Drie uitgestippelde wandelingen tot maximaal zeven kilometer maken het je extra makkelijk:

  • Wandelroute Kasteel De Cannenburgh: gelegen vlak bij Vaassen met het middeleeuwse kasteel De Cannenburgh als absolute blikvanger
  • De Niersense Sprengen: groene wandeling dwars door het uitgestrekte bos met zijn vele sprengen of kunstmatig aangelegde beekjes
  • De Grafheuvels en Celtic Fields: middenin de uitgestrekte akkers van Vaasen ontdek je vele beschermde archeologische monumenten zoals zeldzame raatakkers en grafheuvels daterend uit de prehistorie

Vele waardevolle natuurgebieden
Met het Nationaal Park de Hoge Veluwe (21 km), Natuurgebied Loenermark (23 km)
Natuurgebied Kootwijkerzand (23 km)), Leuvenhorst en het Leuvenumse Bos (20 km) is er aan ongerept groen, uitgestrekte bossen en afwisselende landschappen geen gebrek.

Actieve vakantiegangers
De Bosrand is niet alleen geschikt voor diegenen die rust zoeken tijdens hun vakantie. Actieve vakantiegangers komen er even goed aan hun trekken. Op wandelafstand wacht hen het Zwem- en sportcentrum De Koekoek met alle denkbare faciliteiten voor een sportieve vakantie in eigen land. Voor zonnekloppers en zwemliefhebbers is er recreatieplas Het Kievitsveld waar je ongestoord kunt waterskiën. Voor liefhebbers van volkssporten is er De Vosselhoeve. Hier doe je aan boerengolf, handboogschieten, klootschieten en kun je zelfs boerendarten. Na de geleverde inspanningen is het heerlijk genieten in
het Veluws Eethuis waar je ook kunt midgetgolfen of jeu de boulen. Echte durvers kunnen parachutespringen op vliegveld Teuge.

Kleinschalig en kindvriendelijk
Park De Bosrand is kleinschalig en kindvriendelijk met een uitgebreide speeltuin uitgerust met een waterpomp, een klimtoestel met glijbaan, trampoline, een schommel en gelegenheid tot tafeltennissen. Met de vogelnestschommel is hier ook aan de mindervaliden gedacht. Kinderen kunnen er voetballen en zich uitleven op een spectaculaire maar veilige kabelbaan.

Cultuur en culinair genieten
Nederland kent twee absolute toprestaurants met drie Michelin sterren, namelijk De Leest en de Librije. Ze bevinden zich in de onmiddellijke omgeving van De Bosrand.
Cultuurliefhebbers kunnen zich uitleven tijdens een bezoek aan de Daams Molen, voormalig Koninklijk Paleis Het Loo en nu een museum met mooi aangelegde kasteeltuinen en aan Beeldentuin ‘Garderen’.

Vragen of direct reserveren? Bel ons nu via 0578 57 13 43