Vragen of meteen reserveren? Bel 0578 57 13 43 Gratis WIFI!

loek en riet s,-Gravendijk

Gepubliceerd op 28 mei 2019

Zijn van 10-05-17-05 2019 op de Bosrand geweest in Appartement voor 2 personen .Het was weer top net als drie jaar geleden met een mooi nieuw bankstel .Het restaurant heeft ook een nieuwe look gekregen heel mooi allemaal .Het is heerlijk rustig op het park echt genieten en rond om bos om heerlijk te wandelen Lees verder »

Familie Roelofs

Gepubliceerd op 2 augustus 2018

We zijn er van 23 t/m 27 Juli geweest.. Ik moet zeggen dat je op deze park ontzettend tot rust komt. De twee mensen Bas en Rafaella zijn ontzettend aardig en geven je een warm onthaal. Bas en Rafaella als het gehele bedieningspersoneel zijn erg gastvrij en klant vriendelijk. We komen gewoon voortaan naar De Lees verder »

Jeannette en Wim van der Ende

Gepubliceerd op 2 augustus 2018

Wij hebben voor de eerste keer een week op de Bosrand doorgebracht, van 2 tot 9 februari. Wat een mooi kleinschalig vakantie park en een prachtige comfortabele bungalow. Een prima restaurant, waar we heerlijk hebben gegeten.

Fam. van den Berg

Gepubliceerd op 6 januari 2018

Wij zijn in maart/april een weekje bij De Bosrand geweest. Dit was de 1e keer maar zeer zeker niet de laatste keer. Wat een fijn en rustig vakantiepark. We hebben deze week dan ook echt genoten. De bungalow was dan ook van alle gemakken voorzien en best wel luxe te noemen en wat vooral ook Lees verder »

gerard en petra van lintel

Gepubliceerd op 6 januari 2018

Van 5 tot 11 augustus een mid week in een mooi vakantiehuis verbleven, en zeker niet voor het laatst. Wat een leuk,rustig park. Het eten in het restaurant is prima!

Annemarie H , Rick en Kai

Gepubliceerd op 6 januari 2018

In augustus een midweek bij julie geweest met mijn 2 zonen. Het appartement overtrof mijn verwachtingen; het was schoon, ruim en luxe. We hebben heerlijke dagen gehad en vonden het erg fijn dat het zo’n kleinschalig park is. Het zwembad zelfs af en toe voor ons zelf alleen….super!

familie van Enschot

Gepubliceerd op 6 januari 2018

we waren er de eerste keer maar wat hebben we genoten van het mooie huisje. heerlijk ontspannen goede service en super lekker gegeten in restaurant op het park. de broodjes service ook super makkelijk in 1 woord geweldig

Harm en Marco

Gepubliceerd op 6 januari 2018

De kerstdagen 2017 en oud en nieuw 2017/2018 op de Bosrand doorgebracht. Iedereen, kinderen en kleinkinderen, heeft het erg naar z’n zin gehad. Vriendelijk personeel, heel klantvriendelijk!!!! Op 2e kerstdag hebben we genoten van het kerstdiner. Super lekker bereid en opgediend. En van prima kwaliteit!!! We zijn hier al vaker geweest en we komen zéker Lees verder »

Sander en Robin

Gepubliceerd op 10 januari 2017

We hebben een leuke week gehad in dit prachtige park. Voor de derde keer zijn we geweest. Het fijne van dit park is dat het rustig en kleinschalig is. We zaten in een apartement voor twee personen. Goed sanitair, een grote bank en een openhaard. De WiFi verbinding is redelijk tot goed. De omgeving is Lees verder »

Frank Jolanda Cecilia Aldo enSandra.

Gepubliceerd op 24 november 2016

Twee weken geleden weer terug geweest op de Bosrand..Ontvangst was weer zeer vriendelijk..Helaas door ziekte moesten er 3 weer zaterdag morgen vertrokken…Hopen met Oud en Nieuw weer te komen,maar was al vol..Misschien worden we gebeld als er een annulering is. Anders zeker in het nieuwe jaar terug.