Vragen of meteen reserveren? Bel 0578 57 13 43 Gratis WIFI!

Midwinter Marathon Apeldoorn

Midwinter Marathon Apeldoorn

De Midwinter Marathon is het oudste nog bestaande hardloopevenement van Nederland. Op 1 februari 2015 organiseert men de 42ste editie. Hoe bijzonder het evenement is blijkt wel uit enkele prijzen die afgelopen jaren zijn ontvangen. In 2012 is het evenement uitgeroepen tot leukste hardloopevenement van Nederland.

De Midwinter Marathon is in meerdere opzichten uniek. Uniek omdat het het oudste Nederlandse hardloopevenement is die onafgebroken jaarlijks is gehouden (nog nooit is het winterse evenement afgelast!). Uniek vanwege het prachtige parcours dat begint en eindigt op de ‘koninklijke’ Loolaan en voert door de heuvelachtige en beboste omgeving van Apeldoorn, bij menige editie voorzien van een flinke laag sneeuw.

Overnachten

Combineer de Midwinter Marathon Apeldoorn met een gezellig weekend op Vakantiepark de Bosrand in Vaassen.
Voor de sportieve deelnemers van deze prachtige Midwinter Marathon Apeldoorn is Vakantiepark De Bosrand in Vaassen de ideale plek om te verblijven.

Vakantiepark De Bosrand ligt op fietsafstand van de start- en finishlocatie van de Midwinter Marathon. Fietsen zijn bij ons te huur, dus mocht u uw fiets niet mee kunnen nemen, dan bestaat de mogelijkheid er een te huren.
Onze appartementen en bungalows zijn van alle gemakken voorzien; een goed uitgeruste keuken, ruime slaapkamer(s), royale badkamer en toilet en een strakke maar huiselijk woonkamer.

In uw luxe appartement of bungalow maakt u in de goed uitgeruste keuken uw  maaltijd klaar. Geen energie meer om te koken? Kom dan dineren in ons gezellige restaurant.
Fit en vol energie door een goede nachtrust kunt u zondag fris aan de start verschijnen.

Midwinter Marathon Apeldoorn

Midwinter Marathon Apeldoorn

 

Aanmoediging langs de kant nodig? Uw trouwe supporters kunnen ook mee, Vakantiepark de Bosrand heeft accomodaties geschikt tot maar liefst acht personen.

Reserveren

Reserveer nu uw verblijf tijdens de Midwinter Marathon Apeldoorn via ons online reserveringssysteem of neem telefonisch contact met ons op.
Liever teruggebeld worden? Ook dat kan via onze terugbelservice.