Herfstvakantie

Niets is lekkerder dan de natuur in met uw partner of gezin. Fiets- wandeltochten maken, of misschien wel een bosrit te paard of met paard en wagen. Of wilt u herten, zwijnen of reeën spotten? De omgeving van Vaassen is één en al natuurschoon. Het maakt niet uit in welk seizoen u komt want ieder seizoen heeft zijn eigen charme. De natuur rondom Vakantiepark De Bosrand ziet er iedere periode namelijk compleet anders uit.

Rondwandelingen

Vanuit uw appartement of bungalow loopt of fiets u zo de natuur in. Dat kan uiteraard op eigen houtje. Maar u kunt ook putten uit de drie mooie rondwandelingen van 6 tot 7 kilometer die wij hebben uitgestippeld. Dat is ongeveer 1,5 uur wandelen per route.

  • Wandelroute 1: kasteel De Cannenburgh
    Aan de rand van Vaassen ligt het middeleeuwse kasteel De Cannenburgh. Deze route voert u langs het kasteel maar u kunt het ook bezoeken.
  • Wandelroute 2: Niersense sprengen
    Een mooie wandelroute door bossen en langs sprengen (gegraven beekjes).
  • Wandelroute 3: Grafheuvels en Celtic Fields
    In de uitgestrekte akkervelden van Vaassen liggen beschermde archeologische monumenten: goed zichtbare prehistorische raatakkers en grafheuvels. Die kom je niet ieder dag tegen.

De kans dat u op uw wandelingen groot wild tegenkomt is aanwezig. De grootste kans hierop is echter bij schermering of in de vroege ochtend. Wij kunnen u wildobservatieposten wijzen.

Natuurgebieden

Wilt u op stap met paarden? Voor bosritten, rijlessen, huifkarrentochten etc. kunt u terecht bij Paardensportcentrum ‘De Cannenburgh’ (2 km) of Stalhouderij Het Zwarte Paard (7 km).

Vragen of direct reserveren? Bel ons nu via 0578 57 13 43