Vragen of meteen reserveren? Bel 0578 57 13 43 Gratis WIFI!

Hemelvaart op de Veluwe

Hemelvaart op de Veluwe

Door onze centrale ligging op de Veluwe kunt u op Vakantiepark de Bosrand volop genieten van de rust en bent u op steenworp afstand verwijderd van de bruisende steden als Apeldoorn, Deventer en Zwolle.

Wij bieden u luxe bungalows met 2, 3 of 4 slaapkamers en appartementen voorzien van 1 slaapkamer of 3 slaapkamers. Allen beschikken over een compleet ingerichte keuken, flatscreen televisie, terras, separaat toilet en draadloos internet.

Ons vakantiepark biedt u tal van faciliteiten voor jong en oud zodat u kunt genieten van een welverdiende vakantie op de Veluwe bij Vakantiepark De Bosrand. Voor de kinderen is er een grote speeltuin en een overdekt binnenzwembad. Bekijkt u ook eens de beoordelingen over ons vakantiepark op Zoover. De medewerkers van vakantiepark de Bosrand staan voor u klaar en laten u genieten van een zorgeloze vakantie op de Veluwe.

Hemelvaart in Vaassen

Hemelvaart op Vakantiepark De Bosrand, vanaf het park fietst u zo de Kroondomeinen van het Loo in. De schitterende natuur laat zich aan alle kanten zien. Na een heerlijke fietstocht kunt u nagenieten bij Vaasaqua, hét Hemelvaart-evenement in Vaassen.  Dit jaar is het weer een muziekprogramma om te smullen. Een boekenmarkt met ruim 175 kramen, een braderie met ruim 175 kramen, een kunstmarkt met 20 kramen. De hele dag veel live-muziek en niet te vergeten meer dan 10 kinderattracties.

Seniorenkorting

Hemelvaart

Reserveer nu voor Hemelvaart!